Om os

MOIST – hvor smuk og sund hud starter

"Vi har hver især vores udfordringer med huden. Og uanset om vi har tør, irriteret, sensitiv, fedtet eller uren hud, så søger vi alle det samme. At kunne kigge os selv i spejlet hver dag og føle os godt tilpas med den vi er, og den måde vi ser ud på.
Jeg har som kosmetolog og salgskonsulent i samme branche haft mange klienter og kunder i alle aldre og med alle hudtyper. Igennem årene har jeg lagt mærke til, at en hud der får masser af fugt, har de bedste forudsætninger for at blive sund og smuk.

Det var den tanke, der lagde fundamentet for min hudplejeserie MOIST.

 

 

Jeg opdagede det ret tidligt i min karriere. Allerede som nyuddannet kosmetolog kunne jeg se, at de kvinder der fugtede deres hud i dybden kunne skabe de største forandringer med deres hud. Hvis huden var fugtet godt virkede andre hudplejeprodukter også bedre. Men i min egen søgen efter et hudplejeprodukt, som kunne tilføre min hud masser af fugt, blev jeg mødt af en jungle af produkter, som ofte var fugtgivende, men som i længden også tørrede huden ud. Og så endte jeg igen hvor jeg startede med en hud, der ikke var fugtet i dybden.

Så jeg begyndte at tage de første spæde skridt mod udviklingen af MOIST. Jeg ville udvikle noget, som giver huden det, den har allermest brug for og som helt naturligt også er med til at afhjælpe hudens andre udfordringer i forhold til rynker, urenheder og irriteret hud. Jeg ville skabe en hudplejeserie, hvor alle ingredienser er nøje udvalgt, hvor hudens PH-balance er stabiliseret - et produkt, som har ét simpelt formål, nemlig at holde huden fugtet i lang tid".
Louise Funch
Grundlægger af MOIST